Szolgáltatásaink

1. Képek nyomtatása

Cégünk fő profilja, képek prémium minőségű nyomtatása vászonra, tapétára, fotópapírra, csempére, fóliára. Kasírozás falemezre, habkartonra, habosított PVC-re, műanyag szendvicslemezre, alumínium szendvicslemezre. Természetesen további anyag és méretigényeket is ki tudunk elégíteni (pl.: fotópapírra tudunk általános méreteket is nyomtatni /9x13, 10x15 stb./ ). Ezzel kapcsolatban kérem, keressen Minket elérhetőségeinken: info@mindenkepen.hu, +36-30/777-1662.

2. Házhoz szállítás/személyes átvétel

A megrendeléseket maximum 7 munkanap alatt készítjük el. Képeinket a Magyar Posta szállítja házhoz. Az Ön által rendelt képet biztonságosan becsomagoljuk, majd a postán törékeny csomagként adjuk fel. A szállítás 1-3 munkanap. Személyes átvételre, előre egyeztetett helyen és időpontban, Budapesten van lehetőség.

3. Látványterv

Ha látni szeretné, hogyan mutatna az Ön által kiválasztott kép otthona, vagy irodája falán, Mi megmutatjuk: készítsen egy szemből, lehetőleg világos képet a falfelületről, küldje el Nekünk az info@mindenkepen.hu e-mail címre és Mi elkészítjük látványtervét (az első képet díjmentesen).

4. Retusálás

Amennyiben az Ön által hozott, vagy hozzánk digitálisan eljuttatott fénykép korrekciót, javítást, módosítást igényel, Mi elvégezzük a retusálási munkákat.

5. Szkennelés (digitalizálás)

Ha szeretné régi családi fényképeit (fénykép, negatív, dia stb.) digitális formában hosszabb távra és bármikor nyomtatható formátumban megőrizni, rövid határidővel vállaljuk ezek szkennelését, egyedi méretezését.

6. Helyszíni felmérés

Számíthat Ránk helyszíni felmérési feladatok ellátásában is. Ha biztosra szeretne menni a méreteket, elhelyezést, képválasztást illetően, Mi szívesen ellátogatunk Önhöz és közösen megtaláljuk a legjobb megoldást.

7. Szerkesztés

Méretre vágás, igazítás, színkorrekció, színmódosítás (fekete-fehér, szépia stb.), több kép egybe szerkesztése (montázs), mozaik (sok kis képből egy nagy kép rajzolódik ki). Általános méretű képek (9x13, 10x15 stb.) fotópapírra történő rendelése esetén az igazítást az árak 25 képig tartalmazzák.

8. Képkeresés

Ha saját képei közt, vagy kínálatunkban nem sikerült megtalálni az áhított képet, Mi elvégezzük a keresést partnereink adatbázisaiban és a válogatást elküldjük Önnek, így megkönnyítve a döntést.

9. Képjogok tisztázása

Reklám vagy egyéb marketing felhasználásra, vállaljuk képek és videók jogainak tisztázását, jogdíj ügyintézést, illetve kép- és videókeresési segítséget is nyújtunk. Képügynökségi partnerünk adatbázisában több, mint 46 millió képhez és több, mint 310.000 videokliphez van hozzáférésünk, így biztosan megtaláljuk az Önök (vagy végfelhasználó ügyfeleik) részére a megfelelő, jogtiszta kép- és/vagy videoanyagokat.